ViaStyle.net онлайн магазин за дрехи
phone_in_talk0878567292
  • access_timeПонеделник до петък 9:00 до 17:00
    Събота 9:30 до 13:00
compare_arrows0

Условия за замяна и връщане на продукта


Условия за замяна и връщане на продукта


Как да върна или заменя поръчания продукт?


 Клиентите възползвали се от услугата преглед и тест имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на ViaStyle.net още в офисите на Speedy или на куриера. Разходите по връщането са за сметка на клиента.


 В случай, че поръчания от вас продукт не отговаря на очакванията ви или размерът е неподходящ, може да го замените с друг размер или продукт, след като предварително се свържете с нас. Ако в момента нямаме необходимата наличност, на желания от вас артикул, сумата ще ви бъде възстановена.


 * При / връщане / замяна / възстановяване на сума / продуктът трябва да бъде придружен задължително от етикет на продукта и касов бон, изпратени Ви с поръчката. 


 Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да върне или замени продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашето единствено условие е да сте запазили търговският вид на продукта. При условие, че продуктът не е употребяван, няма следи или миризми по тъканта, има запазен етикет и оригинална опаковка, както и добър търговски вид замяната/връщането може да бъде осъществена. Транспортните разходи по връщане и замяна са за сметка на клиента.


 * Поръчки на продукти направени по време на промоция, се заменят на цени и условия от съответната кампания.


 Новия артикул при замяна, се изпраща след като ViaStyle.net получи и огледа предходния, като транспортните разходи при замяната, са за сметка на клиента и в двете посоки. ViaStyle.net ви съветва да поглеждате таблицата на размерите в см., към всеки продукт, преди да пуснете вашата поръчка.