ViaStyle.net онлайн магазин за дрехи
phone_in_talk0878567292
  • access_timeПонеделник до петък 9:00 до 17:00
    Събота 9:30 до 13:00
compare_arrows0

Доставка


Доставка

По какъв начин се доставят поръчките и в какъв срок?

Артикулите, поръчани от нашия сайт, се доставят с куриерска фирма SPEEDY . Поръчката може да бъде доставена до адрес или до поискване в офис на куриера.

Всяка пратка на Via Style е с опция преглед и тест.

Поръчките се обработват от понеделник до петък до 16.30 часа, в събота до 12.30 часа - изпращат се в същия ден и пристигат на следващия работен ден. Поръчки направени след 16.30 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени в събота след 12.30 часа и неделя се обработват в понеделник, предвид работното време на куриерските фирми. Поръчки направени в празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден.

В случай на нужда всеки клиент на онлайн магазин Via Style си запазва правото да поиска различни условия на доставка.

Каква е цената на доставката ?

Точната цена за доставката на Вашата поръчка ще бъде калкулирана при процеса на поръчване и Вие ще я видите преди да финализирате поръчката.

При поръчка над 90лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРИТЕ. 

Непотърсени пратки в рамките на 7 работни дни от изпращането им, се връщат автоматично, освен ако клиента не се свърже с нас за удължаване на срока !

* Транспортните разходи на пратки отказани след опция преглед и тест, се заплащат от клиента в двете посоки !

*Viastyle.net си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти, които не са посетили офиса на куриерите и не са взели своите пратки!